Auteur
Jesper Langbroek (1996) is sportjournalist en publiceerde over voetbal in onder andere het AD en Voetbal International. In 2019 reisde hij door Latijns-Amerika van stadion naar stadion en deed hij verslag van de Copa América in Brazilië. In 2021 publiceerde Langbroek het boek ‘2002: De Europese helden van Feyenoord’.

Journalist
Uit Villamedia, 2017: “Hij is ongetwijfeld een van de meest ervaren jonge freelancers. Op zijn 14e hengelde Jesper Langbroek al zijn eerste klus binnen. Met zo’n tweeduizend artikelen op de teller heeft hij zijn strepen in de (voetbal)journalistiek inmiddels ruimschoots verdiend.”

Copywriter
“Als copywriter weet Jesper de gewenste doelgroep te bereiken. Alles op het gebied van content, zoals social media, blogs, nieuwsbrieven en productbeschrijvingen, behoort tot zijn specialiteit. Ook voor het vertalen van teksten (Engels en Spaans) draait hij zijn hand niet om. Met zijn achtergrond in de journalistiek weet Jesper creatieve invalshoeken te bedenken, waarbij onder meer zijn interviewvaardigheden goed van pas komen. Deze kritische denker uit Hardenberg heeft een grote passie voor schrijven en kan op alle platformen zijn creativiteit kwijt.”
(Profiel bij online marketingbureau VerseKrachten)

Cruijff